Мисия | Cash Express Service

Мисия

Основната цел на съвместната работа между Western Union и Кеш Експрес е постоянно усъвършенстване на предлаганите услуги, правейки ги все по-достъпни и приятни за доверителите им.

Кеш Експрес се старае да запази и укрепи водещата си позиция като главен агент на Western Union и лидер на пазара. Във всеки от нашите над 550 обекта в близо 180 населени места в страната непрестанно кипи динамична работа по извършване на технологични модернизации и подобрения, за бъдат задоволени финансовите нужди на нашите клиенти по най-добрия възможен начин.

Служителите, които работят в офисите на Кеш Експрес, преминават професионални обучения, които повишават квалификацията им с цел да бъдат по-полезни на потребителите на услугите на Western Union. Стараем се да поддържаме връзка с потребителите, така че те да се чувстват свободни да ни потърсят на посочения телефон на центъра на обслужване на клиенти за въпроси и запитвания от всякакво естество.

За нашата работа най-високата оценка е удовлетворението на хората, извършили парични преводи посредством някоя от нашите услуги в рамките на страната или отвъд нейните граници, в банкова сметка или чрез мобилно приложение. Като част от ежедневието на забързаните градски хора, ние се стараем да улесним и подобрим всяка от възможностите, които предлагаме, с цел да забързаме процеса и едновременно с това да ви спестим време и усилия. Ние работим върху това винаги да се чувствате близо до вашите близки или бизнес партньори, независимо къде се намирате. Основната ни задача е вашите парични преводи да “пътуват” сигурно и безпроблемно.

Кеш Експрес се опитва не само да запази лидерската си позиция в предлагането на услугите на Western Union, но и постоянно търси нови начини и методи, чрез които да подобри услугите, прилагайки познанията, натрупани през дългите години работа.

Мисията на Кеш Експрес е да бъде разпознаван като доверен партньор на Western Union и като приятел на хората, ползващи услугите ни.

×